Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste fairtrade cadeaus, leuke acties, produkten én het laatste fairtrade nieuws, meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Wereldwinkel nieuwsbrief.

Vul onderstaand formulier in, meld je aan en wij sturen je een aantal keren per jaar de Wereldwinkel nieuwsbrief toe. Via hetzelfde formulier kun je je ook weer afmelden wanneer jij dat wilt.

In- en uitschrijving nieuwsbrief

Privacy- en cookieverklaring

Laatste nieuws

Wij doen mee aan “DE WEEK VAN DE STENEN WINKEL”.

Dat kun je wel zien, alle 31 deelnemende winkels in Varsseveld zijn herkenbaar ……… en hebben extra aanbiedingen. Wij zetten jou als klant én onze winkel in het zonnetje ….. maar natuurlijk ook omdat wij een winkel met een missie zijn: door verkoop van Fair Trade producten eerlijke handel te waarborgen en de makers een menswaardig bestaan te bieden. Met jouw aankoop in onze winkel steunt je de producenten.
Lees meer

Het verhaal van de huipil tassen uit Guatamala

|   Nieuwsbrief no. 35
Deze kleurrijke fairtrade tassen zijn een combi van een blauwe stof en traditionele, hergebruikte Maya-tunieken: huipil. Iedere regio, stad en dorp heeft zijn eigen patronen. De basisstof (Nahuala donker blauw) is altijd gelijk, maar de kleuren en het motief van gebruikte kunnen dus huipil variëren.
Lees meer

Moederdag !!!

25% korting op de aankoop van (zilveren) sieraden of sjaals
Lees meer